الاثنين، 12 نوفمبر 2018

12 Easy Squash Recipes to Put on Repeat for Fall Dinners

Food & Wine The Dish
Whether it's Butternut or Kabocha, Acorn or Spaghetti, squash is one of our go-to vegetables when the weather starts to cool
Email is not displaying correctly? View it in your browser.

The Dish

Food & Wine
November 12, 2018

12 Easy Squash Recipes to Put on Repeat for Fall Dinners

Vinegar-Glazed Butternut Squash Pasta Salad
Whether it's Butternut or Kabocha, Acorn or Spaghetti, squash is one of our go-to vegetables when the weather starts to cool.
Read More
Butternut Squash Mac and Cheese Apple-Pomegranate Cobbler

Spaghetti with Smoky Eggplant Sauce Honey-and-Lemon-Glazed Roast Chicken

Why You Should Make Winter Sangria

Rose Sangria
When it comes to winter wine cocktails, mulled wine is the obvious choice. But it's definitely not the only option.
Read More
Hot Mulled Cider Amberjack
Tea Thyme Apple-Brandy Hot Toddies
Saks Fifth Avenue Fall Sale: Up to 50% Off

Saks Fifth Avenue Fall Sale: Up to 50% Off

Shop Now
Tartan Silicone Spatulas

8 Must-Shop Holiday Essentials From the Williams Sonoma Catalog

Read More
Everything Your Dining Room Needs to Throw the Best Dinner Parties Ever

Everything Your Dining Room Needs to Throw the Best Dinner Parties Ever

Read More
Chefs Reveal Their Favorite Holiday Food Traditions

Chefs Reveal Their Favorite Holiday Food Traditions

Read More
How This 29-Year-Old Turned a $100,000 Investment In a Butcher Shop Into a $21 Million Dollar Beef Jerky Brand

How This 29-Year-Old Turned a $100,000 Investment In a Butcher Shop Into a $21 Million Dollar Beef Jerky Brand

Read More
Aud Dev Nov 2018: 15 Italian Recipes Every Beginner Cook Should Master

15 Italian Recipes Every Beginner Cook Should Master

If you're not an Italian nonna with decades of pasta-making experience, these classic recipes make an excellent (and relatively simple) introduction to the wonders of Italian cooking.
Check them out!
Aud Dev Nov 2018: What Ina Garten Always Keeps in Her Refrigerator

What Ina Garten Always Keeps in Her Refrigerator

The host of "Barefoot Contessa: Cook Like a Pro" also reveals her four-dish entertaining strategy and favorite travel destination.
Check them out!

This email was sent to kimo.sahimo.kitchen@blogger.com because you indicated your interest in receiving
news and updates from Meredith Corporation Allrecipes Food Group.

If you no longer wish to receive emails similar to these, please follow the unsubscribe link above.

©2018 Meredith Corporation Allrecipes Food Group. All rights reserved.


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

ALKOUZINA Featured post

الأرض المجوفة: أسرار وعجائب عالمنا الداخلي

#العالم_الداخلي #لغز_الأرض_المجوفة #استكشاف_الأرض #الكوكب_الداخلي #الغموض_الأرضي #رحلة_الاكتشاف #علوم_الأرض #الجيولوجيا #البحث_العلمي #العلم...

Recipes | The Guardian

تغذية لكل العائلة

Food & drink | The Guardian

Hotelier Middle East News, Hospitality Industry News, UAE, Dubai Hotelier Directory - front-of-house

Hotelier Middle East News, Hospitality Industry News, UAE, Dubai Hotelier Directory - food-beverage

المطبخ المغربي

انضم المطبخ المغربي إلى قائمة التراث العالمي لمظمة اليونسكو من خلال حمية البحر الأبيض المتوسط الصحية، بالإشتراك مع إسبانيا – اليونان – إيطاليا – البرتغال وقبرص و كرواتيا،[1] فهو من بين المطابخ الشمال إفريقية والعربيّة والمتوسطية الجديرة بالمعرفة، التي تشتهر بأطباقها الجميلة ذات نّكهة خاصة، ويعتبر المطبخ المغربي من أكثر المطابخ تنوعا فيالعالم، ساعده في ذلك أنه مزيج من المطبخ المغاربي والمشرقي والأمازيغي والعربي والإفريقي والمتوسطي والأندلسي والصحراوي كما تأثر وأثر في المطبخ الأوربي في الفترات الحديثة. إذ يتوفر على خاصيات غذائية متميزة وغنية في هذا الإطار، منها اعتماد زيت الزيتون كمادة غذائية أساسية بالإضافة إلى توفره على شجر الأرغان واعتماد الخضروات والفواكه الجافةوالشاي في النظام الغذائي اليومي المنتمي لمواصفات حمية البحر الأبيض المتوسط. حيث يصنف من قبل بعض الإختصاصيين الأول عربياً وإفريقياً[2] والثالث عالميا.[3] [4][5]

وتأتي الحلويات كموضع زينة التاج على حلقة المطبخ المغربي، فتحضيرها له طابع وأسلوب خاص في فن الطبخ،[6] وجل الاستخدام في فن صناعة الحلويات يكون من مادة اللوز والجوز و فستق العبيد ثم الشكولاطة وبعض البذور خاصة اليانسون والسمسم وبذور الكتان وتتنوع الأصناف والأشكال، مثل (كعب الغزال ـ الغريبة ـ الشباكية ـ البريوات).

وتناول الحلويات في المغرب له طقوس معينة فمن "إتيكيت" الترحيب، والتعبير عن الكرم، أن تدار كؤوس الشاي متبوعة بتشكيلة متنوعة من الحلويات المغربية التقليدية اللذيدة التي تحضر في الأعياد والأفراح وفي كل المناسبات.[7]

وهناك حفلات خاصة بالحلويات والشاي، تسمى "حفلة شاي"، إذ تقدم فيها أصناف وتشكيلات فنية متنوعة من الحلويات بمعية الشاي بنكهة "النعناع" أو "الشيبة" أو العطرشة المقدمة على صوان دائرية ومزخرفة، يتوسطها البراد المغربي ضمن تشكيلة أوان خاصة من كؤوس وأطباق مزخرفة بشكل جمالي متناسق، غالباً من الزجاج أو الفخار أو من معادن الحديد والفضة والنحاس.

Moroccan cuisine has long been one of the most

diverse cuisine in the world. This is due to

Morocco's interaction with the outside world for

centuries. Moroccan cuisine is a mix of Amazigh,

Arab, Maghreb, Middle Eastern,

Mediterranean and African cuisine.




alkouzina Popular Posts

ALKOUZINA Archive

ALKOUZINA Pages