الثلاثاء، 8 يناير 2019

These Will Be the 11 Biggest Restaurant Trends of 2019, According to Chefs

We asked some of the most recognizable names in food to predict the Next Big Things.
Email is not displaying correctly? View it in your browser.

FWx

Food & Wine
January 08, 2019
These Will Be the 11 Biggest Restaurant Trends of 2019, According to Chefs

These Will Be the 11 Biggest Restaurant Trends of 2019, According to Chefs

Read More
The 7 Best Electric Kettles for Every Purpose

The 7 Best Electric Kettles for Every Purpose

Read More
How Innovation—And Pressure From Amazon—Is Spurring Food Makers to Raise Prices

How Innovation—And Pressure From Amazon—Is Spurring Food Makers to Raise Prices

Read More
Karen Akunowicz Opens Fox & the Knife in Boston this January

Karen Akunowicz Opens Fox & the Knife in Boston this January

Read More
Scotland's Isle of Skye is one of the stops you'll visit along the new Hebridean Whisky Trail.

How to Plan a Romantic Whisky Tour Through Scotland

Read more
Award-Winning Chef Javier Plascencia Brings Upscale Tijuana Cooking to Miami

Award-Winning Chef Javier Plascencia Brings Upscale Tijuana Cooking to Miami

Read More
Shark Tank-Funded Vegan Sushi Will Take Over the World—and L.A. Is Next

Shark Tank-Funded Vegan Sushi Will Take Over the World—and L.A. Is Next

Read More
What Is Duty Free and Does It Actually Save You Money

What Is Duty Free and Does It Actually Save You Money

Read More
Dark Chocolate Oreos Will Arrive in 2019

Dark Chocolate Oreos Will Arrive in 2019

Read More
Don't Eat Raw Beef, USDA Warns Everyone — But Especially Wisconsinites

Don't Eat Raw Beef, USDA Warns Everyone — But Especially Wisconsinites

Read More
5 Amazing Things You Can Find at the World's Biggest Wawa in Philly

5 Amazing Things You Can Find at the World's Biggest Wawa in Philly

Read More
Aud Dev Jan 2019: This Steakhouse Is the Best Restaurant Chain in America

This Steakhouse Is the Best Restaurant Chain in America, According to TripAdvisor

Cheesecake Factory, you came so close.
Check It Out!
Aud Dev Jan 2019: 15 Foods You Should Absolutely Stop Ordering, According to Fast-Food Workers

15 Foods You Should Absolutely Stop Ordering, According to Fast-Food Workers

Be wary of fountain soda.
Check Them Out!

This email was sent to kimo.sahimo.kitchen@blogger.com because you indicated your interest in receiving
news and updates from Meredith Corporation Allrecipes Food Group.

If you no longer wish to receive emails similar to these, please follow the unsubscribe link above.

©2019 Meredith Corporation Allrecipes Food Group. All rights reserved.


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

ALKOUZINA Featured post

الأرض المجوفة: أسرار وعجائب عالمنا الداخلي

#العالم_الداخلي #لغز_الأرض_المجوفة #استكشاف_الأرض #الكوكب_الداخلي #الغموض_الأرضي #رحلة_الاكتشاف #علوم_الأرض #الجيولوجيا #البحث_العلمي #العلم...

Recipes | The Guardian

تغذية لكل العائلة

Food & drink | The Guardian

Hotelier Middle East News, Hospitality Industry News, UAE, Dubai Hotelier Directory - front-of-house

Hotelier Middle East News, Hospitality Industry News, UAE, Dubai Hotelier Directory - food-beverage

المطبخ المغربي

انضم المطبخ المغربي إلى قائمة التراث العالمي لمظمة اليونسكو من خلال حمية البحر الأبيض المتوسط الصحية، بالإشتراك مع إسبانيا – اليونان – إيطاليا – البرتغال وقبرص و كرواتيا،[1] فهو من بين المطابخ الشمال إفريقية والعربيّة والمتوسطية الجديرة بالمعرفة، التي تشتهر بأطباقها الجميلة ذات نّكهة خاصة، ويعتبر المطبخ المغربي من أكثر المطابخ تنوعا فيالعالم، ساعده في ذلك أنه مزيج من المطبخ المغاربي والمشرقي والأمازيغي والعربي والإفريقي والمتوسطي والأندلسي والصحراوي كما تأثر وأثر في المطبخ الأوربي في الفترات الحديثة. إذ يتوفر على خاصيات غذائية متميزة وغنية في هذا الإطار، منها اعتماد زيت الزيتون كمادة غذائية أساسية بالإضافة إلى توفره على شجر الأرغان واعتماد الخضروات والفواكه الجافةوالشاي في النظام الغذائي اليومي المنتمي لمواصفات حمية البحر الأبيض المتوسط. حيث يصنف من قبل بعض الإختصاصيين الأول عربياً وإفريقياً[2] والثالث عالميا.[3] [4][5]

وتأتي الحلويات كموضع زينة التاج على حلقة المطبخ المغربي، فتحضيرها له طابع وأسلوب خاص في فن الطبخ،[6] وجل الاستخدام في فن صناعة الحلويات يكون من مادة اللوز والجوز و فستق العبيد ثم الشكولاطة وبعض البذور خاصة اليانسون والسمسم وبذور الكتان وتتنوع الأصناف والأشكال، مثل (كعب الغزال ـ الغريبة ـ الشباكية ـ البريوات).

وتناول الحلويات في المغرب له طقوس معينة فمن "إتيكيت" الترحيب، والتعبير عن الكرم، أن تدار كؤوس الشاي متبوعة بتشكيلة متنوعة من الحلويات المغربية التقليدية اللذيدة التي تحضر في الأعياد والأفراح وفي كل المناسبات.[7]

وهناك حفلات خاصة بالحلويات والشاي، تسمى "حفلة شاي"، إذ تقدم فيها أصناف وتشكيلات فنية متنوعة من الحلويات بمعية الشاي بنكهة "النعناع" أو "الشيبة" أو العطرشة المقدمة على صوان دائرية ومزخرفة، يتوسطها البراد المغربي ضمن تشكيلة أوان خاصة من كؤوس وأطباق مزخرفة بشكل جمالي متناسق، غالباً من الزجاج أو الفخار أو من معادن الحديد والفضة والنحاس.

Moroccan cuisine has long been one of the most

diverse cuisine in the world. This is due to

Morocco's interaction with the outside world for

centuries. Moroccan cuisine is a mix of Amazigh,

Arab, Maghreb, Middle Eastern,

Mediterranean and African cuisine.




alkouzina Popular Posts

ALKOUZINA Archive

ALKOUZINA Pages