الأحد، 13 مايو 2018

Standing Rib Roast of Beef

This roasting method is an adaptation of the classic English approach.
Email is not displaying correctly? View it in your browser.

The Dish

Food & Wine
May 13, 2018

Standing Rib Roast of Beef

Standing Rib Roast of Beef
This roasting method is an adaptation of the classic English approach.
Read More
10 Ways to Use Leftover Roast Beef 8 Tips for Grilling a la Plancha
How to Make Smoked St. Louis-Style Ribs 5 Chicken Grilling Tips from Chefs Greg Denton and Gabrielle Quiñónez Denton

How to Speak Butcher

White Gold
8 uncommon cuts of meat butchers wish you knew about.
Read More
The Easiest Way to Butcher a Chicken A Butcher Offers Foolproof Tips for Cooking That High-Quality Meat You Bought
A Dead Simple Trick for Perfectly Sliced Meat Yes, the 'Meat Sweats' Are Real, Here's How to Survive Them
DISH 5/13 - POTTERY BARN SALE

Pottery Barn: Up to 75% Off

Shop More
12-year-old Got in a Fight With His Mom, So He Took Her Credit Card and Ran Away to Bali (Video)

12-year-old Got in a Fight With His Mom, So He Took Her Credit Card and Ran Away to Bali (Video)

Read More
The 4 Essential Tools for Home Cooks, According to Marcus Samuelsson

The 4 Essential Tools for Home Cooks, According to Marcus Samuelsson

Read More
The Stress-Free Meal Prep Hack Joanna Gaines Relies on to Feed Her Family

The Stress-Free Meal Prep Hack Joanna Gaines Relies on to Feed Her Family

Read More
Please Do Not Steal Adam Perry Lang's Knives at APL

Please Do Not Steal Adam Perry Lang's Knives at APL

Read More
Aud Dev May 2018: The Best Coffee in Every State

The Best Coffee in Every State

We set out to take a close look at the scene in each of the 50 states, sampling a lifetime's worth of espresso and coming up with some incredible finds—best believe we're always on the hunt for more. In the meantime, go forth and get buzzed.
Check them out!
Aud Dev May 2018: Introducing Mad Genius Live!

Introducing Mad Genius Live!

Join us during our new morning show with Justin Chapple featuring genius ideas in cooking, travel, entertainment, and more! Streaming every Thursday at 11 on Facebook, Twitter and YouTube.
See You Then!
Ad Banner May 2018: FW Facebook

This email was sent to kimo.sahimo.kitchen@blogger.com because you indicated your interests in receiving
news and updates from Time Inc. Affluent Media Group.

Time Inc. Affluent Media Group Customer Service Department
P.O Box 62710 | Tampa, FL 33662-7108

©2018 Time Inc. Affluent Media Group. Food & Wine is a trademark of Time Inc.
Affluent Media Group, registered in the U.S. and other countries. All rights reserved.


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

ALKOUZINA Featured post

الأرض المجوفة: أسرار وعجائب عالمنا الداخلي

#العالم_الداخلي #لغز_الأرض_المجوفة #استكشاف_الأرض #الكوكب_الداخلي #الغموض_الأرضي #رحلة_الاكتشاف #علوم_الأرض #الجيولوجيا #البحث_العلمي #العلم...

Recipes | The Guardian

تغذية لكل العائلة

Food & drink | The Guardian

Hotelier Middle East News, Hospitality Industry News, UAE, Dubai Hotelier Directory - front-of-house

Hotelier Middle East News, Hospitality Industry News, UAE, Dubai Hotelier Directory - food-beverage

المطبخ المغربي

انضم المطبخ المغربي إلى قائمة التراث العالمي لمظمة اليونسكو من خلال حمية البحر الأبيض المتوسط الصحية، بالإشتراك مع إسبانيا – اليونان – إيطاليا – البرتغال وقبرص و كرواتيا،[1] فهو من بين المطابخ الشمال إفريقية والعربيّة والمتوسطية الجديرة بالمعرفة، التي تشتهر بأطباقها الجميلة ذات نّكهة خاصة، ويعتبر المطبخ المغربي من أكثر المطابخ تنوعا فيالعالم، ساعده في ذلك أنه مزيج من المطبخ المغاربي والمشرقي والأمازيغي والعربي والإفريقي والمتوسطي والأندلسي والصحراوي كما تأثر وأثر في المطبخ الأوربي في الفترات الحديثة. إذ يتوفر على خاصيات غذائية متميزة وغنية في هذا الإطار، منها اعتماد زيت الزيتون كمادة غذائية أساسية بالإضافة إلى توفره على شجر الأرغان واعتماد الخضروات والفواكه الجافةوالشاي في النظام الغذائي اليومي المنتمي لمواصفات حمية البحر الأبيض المتوسط. حيث يصنف من قبل بعض الإختصاصيين الأول عربياً وإفريقياً[2] والثالث عالميا.[3] [4][5]

وتأتي الحلويات كموضع زينة التاج على حلقة المطبخ المغربي، فتحضيرها له طابع وأسلوب خاص في فن الطبخ،[6] وجل الاستخدام في فن صناعة الحلويات يكون من مادة اللوز والجوز و فستق العبيد ثم الشكولاطة وبعض البذور خاصة اليانسون والسمسم وبذور الكتان وتتنوع الأصناف والأشكال، مثل (كعب الغزال ـ الغريبة ـ الشباكية ـ البريوات).

وتناول الحلويات في المغرب له طقوس معينة فمن "إتيكيت" الترحيب، والتعبير عن الكرم، أن تدار كؤوس الشاي متبوعة بتشكيلة متنوعة من الحلويات المغربية التقليدية اللذيدة التي تحضر في الأعياد والأفراح وفي كل المناسبات.[7]

وهناك حفلات خاصة بالحلويات والشاي، تسمى "حفلة شاي"، إذ تقدم فيها أصناف وتشكيلات فنية متنوعة من الحلويات بمعية الشاي بنكهة "النعناع" أو "الشيبة" أو العطرشة المقدمة على صوان دائرية ومزخرفة، يتوسطها البراد المغربي ضمن تشكيلة أوان خاصة من كؤوس وأطباق مزخرفة بشكل جمالي متناسق، غالباً من الزجاج أو الفخار أو من معادن الحديد والفضة والنحاس.

Moroccan cuisine has long been one of the most

diverse cuisine in the world. This is due to

Morocco's interaction with the outside world for

centuries. Moroccan cuisine is a mix of Amazigh,

Arab, Maghreb, Middle Eastern,

Mediterranean and African cuisine.




alkouzina Popular Posts

ALKOUZINA Archive

ALKOUZINA Pages