الجمعة، 27 أبريل 2018

'Sour Heart' Author Jenny Zhang's Grub Street Diet

All the food news you need to know today, from the latest New York restaurant openings to interviews with the nation's most inventive chefs.
April 27, 2018
Follow Us on Facebook
What to Read Today
Author Jenny Zhang Stans for Tom Yum at Breakfast

"I've had the breakfast burrito … followed by immediate buyer's remorse about not getting noodle soup — and I'm here to right my wrongs."

The Waffle House Hero Has Raised More Than $172,000 for the Shooting's Victims

The separate GoFundMe benefiting him, meanwhile, has now topped $180,000.

Twin Peaks Breastaurant Chain Accused of 'Systemic' Sexual Harassment

Servers claim they had to change in full view of staff, and even got cited by police for indecent exposure.

Grub Street's Restaurant Power Rankings: New Sushi, Pizza, and — of Course — Ice Cream

It's our weekly ranking of the city's most important restaurants.

A Suggestion From the Strategist:
Alessi Dressed Egg Cup
"This modern-looking eggcup from Italian design company Alessi comes with its own spoon and mallet for chic shell-cracking."

Subway Will Put 500 More Stores Out of Their Misery

Sidewalks everywhere are smelling better already.

10 Things to Do This Weekend

Say good-bye to B.B. King's, eat barbecue for a cause, and more.

NYC Restaurateurs Want a Bill Surcharge to Offset Rising Business Costs

More than 200 restaurants are asking de Blasio to let them charge a 3 to 5 percent "admin fee."

Where to Partake in New York's Glorious Ramp Bounty This Spring

Ramp pasta, ramp toast, ramp paratha.

New Report Slams State Dinner Jambalaya As 'Just Rice'

"It may have been rice pilaf but it wasn't jambalaya."

 

REACH THE RIGHT ONLINE AUDIENCE WITH US
For advertising information on e-mail newsletters please contact AdOps@nymag.com
This email was sent to kimo.sahimo.kitchen@blogger.com.

 
  subscribe | grubstreet.com | unsubscribe | privacy policy | nymag.com  | manage preferences 

 
  Copyright © 2018, All rights reserved
New York Media LLC
75 Varick St.
New York, NY 10013

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

ALKOUZINA Featured post

الأرض المجوفة: أسرار وعجائب عالمنا الداخلي

#العالم_الداخلي #لغز_الأرض_المجوفة #استكشاف_الأرض #الكوكب_الداخلي #الغموض_الأرضي #رحلة_الاكتشاف #علوم_الأرض #الجيولوجيا #البحث_العلمي #العلم...

Recipes | The Guardian

تغذية لكل العائلة

Food & drink | The Guardian

Hotelier Middle East News, Hospitality Industry News, UAE, Dubai Hotelier Directory - front-of-house

Hotelier Middle East News, Hospitality Industry News, UAE, Dubai Hotelier Directory - food-beverage

المطبخ المغربي

انضم المطبخ المغربي إلى قائمة التراث العالمي لمظمة اليونسكو من خلال حمية البحر الأبيض المتوسط الصحية، بالإشتراك مع إسبانيا – اليونان – إيطاليا – البرتغال وقبرص و كرواتيا،[1] فهو من بين المطابخ الشمال إفريقية والعربيّة والمتوسطية الجديرة بالمعرفة، التي تشتهر بأطباقها الجميلة ذات نّكهة خاصة، ويعتبر المطبخ المغربي من أكثر المطابخ تنوعا فيالعالم، ساعده في ذلك أنه مزيج من المطبخ المغاربي والمشرقي والأمازيغي والعربي والإفريقي والمتوسطي والأندلسي والصحراوي كما تأثر وأثر في المطبخ الأوربي في الفترات الحديثة. إذ يتوفر على خاصيات غذائية متميزة وغنية في هذا الإطار، منها اعتماد زيت الزيتون كمادة غذائية أساسية بالإضافة إلى توفره على شجر الأرغان واعتماد الخضروات والفواكه الجافةوالشاي في النظام الغذائي اليومي المنتمي لمواصفات حمية البحر الأبيض المتوسط. حيث يصنف من قبل بعض الإختصاصيين الأول عربياً وإفريقياً[2] والثالث عالميا.[3] [4][5]

وتأتي الحلويات كموضع زينة التاج على حلقة المطبخ المغربي، فتحضيرها له طابع وأسلوب خاص في فن الطبخ،[6] وجل الاستخدام في فن صناعة الحلويات يكون من مادة اللوز والجوز و فستق العبيد ثم الشكولاطة وبعض البذور خاصة اليانسون والسمسم وبذور الكتان وتتنوع الأصناف والأشكال، مثل (كعب الغزال ـ الغريبة ـ الشباكية ـ البريوات).

وتناول الحلويات في المغرب له طقوس معينة فمن "إتيكيت" الترحيب، والتعبير عن الكرم، أن تدار كؤوس الشاي متبوعة بتشكيلة متنوعة من الحلويات المغربية التقليدية اللذيدة التي تحضر في الأعياد والأفراح وفي كل المناسبات.[7]

وهناك حفلات خاصة بالحلويات والشاي، تسمى "حفلة شاي"، إذ تقدم فيها أصناف وتشكيلات فنية متنوعة من الحلويات بمعية الشاي بنكهة "النعناع" أو "الشيبة" أو العطرشة المقدمة على صوان دائرية ومزخرفة، يتوسطها البراد المغربي ضمن تشكيلة أوان خاصة من كؤوس وأطباق مزخرفة بشكل جمالي متناسق، غالباً من الزجاج أو الفخار أو من معادن الحديد والفضة والنحاس.

Moroccan cuisine has long been one of the most

diverse cuisine in the world. This is due to

Morocco's interaction with the outside world for

centuries. Moroccan cuisine is a mix of Amazigh,

Arab, Maghreb, Middle Eastern,

Mediterranean and African cuisine.




alkouzina Popular Posts

ALKOUZINA Archive

ALKOUZINA Pages