الاثنين، 16 أبريل 2018

Cervo's New Brunch Menu Features a Standout Fisherman's Breakfast

All the food news you need to know today, from the latest New York restaurant openings to interviews with the nation's most inventive chefs.
April 16, 2018
Follow Us on Facebook
What to Read Today
Cervo's New Brunch Menu Features a Standout Fisherman's Breakfast

Consider it an Iberian-accented take on New York Jewish appetizing.

Here's What People Are Saying About White Castle's Impossible Sliders

The bleeding veggie burgers look a little weird, but are "surprisingly satisfying."

Here's How Starbucks Is Trying to Fix Its Philly Arrest Disaster

It's promising to retrain employees, meet with community leaders, and hold a companywide meeting.

Shake Shack Is Testing a Brand-new Veggie Burger

The burger will appear at select Shacks on April 19.

A Suggestion From the Strategist:
Spiegelau 3-Piece Craft Beer Tasting Kit
It comes with the IPA glass, a glass for stouts, and one for American wheat beer.

Terrifying New Study Breaks Down Exactly How Drinking Will Shorten Your Life

That extra glass of wine could shave 15 minutes off your life.

Hellmann's and Heinz Are Locked in a Condiment War for the Ages

It's not even grilling season, but the country's ketchup and mayo titans are already throwing shade.

Grub Street's Restaurant Power Rankings: Frenchette Charms, OddFellows Expands, and More

It's our weekly ranking of the city's most important restaurants.

Sam Kass Takes Dim Sum Very Seriously

"My standing order is the special pan-fried dumplings, chicken-and-cabbage dumplings, shrimp sui mai, pork sui mai, shrimp dumplings …"

Martha Stewart Will Now Judge Dishes With Weird Ingredients on Chopped

What will she think of spaghetti with candy corn?

 

REACH THE RIGHT ONLINE AUDIENCE WITH US
For advertising information on e-mail newsletters please contact AdOps@nymag.com
This email was sent to kimo.sahimo.kitchen@blogger.com.

 
  subscribe | grubstreet.com | unsubscribe | privacy policy | nymag.com  | manage preferences 

 
  Copyright © 2018, All rights reserved
New York Media LLC
75 Varick St.
New York, NY 10013

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

ALKOUZINA Featured post

الأرض المجوفة: أسرار وعجائب عالمنا الداخلي

#العالم_الداخلي #لغز_الأرض_المجوفة #استكشاف_الأرض #الكوكب_الداخلي #الغموض_الأرضي #رحلة_الاكتشاف #علوم_الأرض #الجيولوجيا #البحث_العلمي #العلم...

Recipes | The Guardian

تغذية لكل العائلة

Food & drink | The Guardian

Hotelier Middle East News, Hospitality Industry News, UAE, Dubai Hotelier Directory - front-of-house

Hotelier Middle East News, Hospitality Industry News, UAE, Dubai Hotelier Directory - food-beverage

المطبخ المغربي

انضم المطبخ المغربي إلى قائمة التراث العالمي لمظمة اليونسكو من خلال حمية البحر الأبيض المتوسط الصحية، بالإشتراك مع إسبانيا – اليونان – إيطاليا – البرتغال وقبرص و كرواتيا،[1] فهو من بين المطابخ الشمال إفريقية والعربيّة والمتوسطية الجديرة بالمعرفة، التي تشتهر بأطباقها الجميلة ذات نّكهة خاصة، ويعتبر المطبخ المغربي من أكثر المطابخ تنوعا فيالعالم، ساعده في ذلك أنه مزيج من المطبخ المغاربي والمشرقي والأمازيغي والعربي والإفريقي والمتوسطي والأندلسي والصحراوي كما تأثر وأثر في المطبخ الأوربي في الفترات الحديثة. إذ يتوفر على خاصيات غذائية متميزة وغنية في هذا الإطار، منها اعتماد زيت الزيتون كمادة غذائية أساسية بالإضافة إلى توفره على شجر الأرغان واعتماد الخضروات والفواكه الجافةوالشاي في النظام الغذائي اليومي المنتمي لمواصفات حمية البحر الأبيض المتوسط. حيث يصنف من قبل بعض الإختصاصيين الأول عربياً وإفريقياً[2] والثالث عالميا.[3] [4][5]

وتأتي الحلويات كموضع زينة التاج على حلقة المطبخ المغربي، فتحضيرها له طابع وأسلوب خاص في فن الطبخ،[6] وجل الاستخدام في فن صناعة الحلويات يكون من مادة اللوز والجوز و فستق العبيد ثم الشكولاطة وبعض البذور خاصة اليانسون والسمسم وبذور الكتان وتتنوع الأصناف والأشكال، مثل (كعب الغزال ـ الغريبة ـ الشباكية ـ البريوات).

وتناول الحلويات في المغرب له طقوس معينة فمن "إتيكيت" الترحيب، والتعبير عن الكرم، أن تدار كؤوس الشاي متبوعة بتشكيلة متنوعة من الحلويات المغربية التقليدية اللذيدة التي تحضر في الأعياد والأفراح وفي كل المناسبات.[7]

وهناك حفلات خاصة بالحلويات والشاي، تسمى "حفلة شاي"، إذ تقدم فيها أصناف وتشكيلات فنية متنوعة من الحلويات بمعية الشاي بنكهة "النعناع" أو "الشيبة" أو العطرشة المقدمة على صوان دائرية ومزخرفة، يتوسطها البراد المغربي ضمن تشكيلة أوان خاصة من كؤوس وأطباق مزخرفة بشكل جمالي متناسق، غالباً من الزجاج أو الفخار أو من معادن الحديد والفضة والنحاس.

Moroccan cuisine has long been one of the most

diverse cuisine in the world. This is due to

Morocco's interaction with the outside world for

centuries. Moroccan cuisine is a mix of Amazigh,

Arab, Maghreb, Middle Eastern,

Mediterranean and African cuisine.




alkouzina Popular Posts

ALKOUZINA Archive

ALKOUZINA Pages