الاثنين، 16 أبريل 2018

The Best Chocolate in the U.S.

F&W editors reveal their picks for the best chocolate in the country.
Email is not displaying correctly? View it in your browser.

Travel Tips

Food & Wine
April 16, 2018
Milk Chocolate

The Best Chocolate in the U.S.

Read More
The Insider Secret to Scoring an Airline Upgrade

The Insider Secret to Scoring an Airline Upgrade

Read More
Road Trip Snacks That Won't Make a Mess in Your Car (and the Snacks to Avoid)

Road Trip Snacks That Won't Make a Mess in Your Car (and the Snacks to Avoid)

Read More
Don't Sleep on Oklahoma City's Dining Scene

Don't Sleep on Oklahoma City's Dining Scene

Read More
These Are the Hotel Credit Cards That Earn You a Free Night Every Year

These Are the Hotel Credit Cards That Earn You a Free Night Every Year

Read More
How Your Boarding Pass Can Score Major Savings When You Travel

How Your Boarding Pass Can Score Major Savings When You Travel

Read More
A Trip to Honolulu Isn't Complete Without a Stop at This Fish Auction

A Trip to Honolulu Isn't Complete Without a Stop at This Fish Auction

Read More
The Tea Lover's Guide to Hong Kong

The Tea Lover's Guide to Hong Kong

Read More
This $792,000-a-Night Luxury Hotel Will Orbit 200 Miles Above Earth

This $792,000-a-Night Luxury Hotel Will Orbit 200 Miles Above Earth

Read More
Kumamoto, Japan, City Guide: Where to Eat, Shop, and Stay

Kumamoto, Japan, City Guide: Where to Eat, Shop, and Stay

Read More
This St. Louis Mail-Order Duck Company Brings Moulard to the Masses

This St. Louis Mail-Order Duck Company Brings Moulard to the Masses

Read More
The Busiest Airport in the World Is in the U.S.

The Busiest Airport in the World Is in the U.S.

Read More
Aud Dev April 2018: Introducing Mad Genius Live!

Introducing Mad Genius Live!

Join us during our new morning show with Justin Chapple featuring genius ideas in cooking, travel, entertainment, and more! Streaming every Thursday at 11 on Facebook, Twitter and YouTube.
See You Then!
Aud Dev April 2018: F&W Around The World

F&W Around The World

From the best local breakfast sandwiches to the coolest places to shop, these video guides reveal insider picks to the world's hottest travel destinations.
Watch now!
Ad Banner April 2018: FW Facebook

This email was sent to kimo.sahimo.kitchen@blogger.com because you indicated your interests in receiving
news and updates from Time Inc. Affluent Media Group.

Time Inc. Affluent Media Group Customer Service Department
P.O Box 62710 | Tampa, FL 33662-7108

©2018 Time Inc. Affluent Media Group. Food & Wine is a trademark of Time Inc.
Affluent Media Group, registered in the U.S. and other countries. All rights reserved.


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

ALKOUZINA Featured post

الأرض المجوفة: أسرار وعجائب عالمنا الداخلي

#العالم_الداخلي #لغز_الأرض_المجوفة #استكشاف_الأرض #الكوكب_الداخلي #الغموض_الأرضي #رحلة_الاكتشاف #علوم_الأرض #الجيولوجيا #البحث_العلمي #العلم...

Recipes | The Guardian

تغذية لكل العائلة

Food & drink | The Guardian

Hotelier Middle East News, Hospitality Industry News, UAE, Dubai Hotelier Directory - front-of-house

Hotelier Middle East News, Hospitality Industry News, UAE, Dubai Hotelier Directory - food-beverage

المطبخ المغربي

انضم المطبخ المغربي إلى قائمة التراث العالمي لمظمة اليونسكو من خلال حمية البحر الأبيض المتوسط الصحية، بالإشتراك مع إسبانيا – اليونان – إيطاليا – البرتغال وقبرص و كرواتيا،[1] فهو من بين المطابخ الشمال إفريقية والعربيّة والمتوسطية الجديرة بالمعرفة، التي تشتهر بأطباقها الجميلة ذات نّكهة خاصة، ويعتبر المطبخ المغربي من أكثر المطابخ تنوعا فيالعالم، ساعده في ذلك أنه مزيج من المطبخ المغاربي والمشرقي والأمازيغي والعربي والإفريقي والمتوسطي والأندلسي والصحراوي كما تأثر وأثر في المطبخ الأوربي في الفترات الحديثة. إذ يتوفر على خاصيات غذائية متميزة وغنية في هذا الإطار، منها اعتماد زيت الزيتون كمادة غذائية أساسية بالإضافة إلى توفره على شجر الأرغان واعتماد الخضروات والفواكه الجافةوالشاي في النظام الغذائي اليومي المنتمي لمواصفات حمية البحر الأبيض المتوسط. حيث يصنف من قبل بعض الإختصاصيين الأول عربياً وإفريقياً[2] والثالث عالميا.[3] [4][5]

وتأتي الحلويات كموضع زينة التاج على حلقة المطبخ المغربي، فتحضيرها له طابع وأسلوب خاص في فن الطبخ،[6] وجل الاستخدام في فن صناعة الحلويات يكون من مادة اللوز والجوز و فستق العبيد ثم الشكولاطة وبعض البذور خاصة اليانسون والسمسم وبذور الكتان وتتنوع الأصناف والأشكال، مثل (كعب الغزال ـ الغريبة ـ الشباكية ـ البريوات).

وتناول الحلويات في المغرب له طقوس معينة فمن "إتيكيت" الترحيب، والتعبير عن الكرم، أن تدار كؤوس الشاي متبوعة بتشكيلة متنوعة من الحلويات المغربية التقليدية اللذيدة التي تحضر في الأعياد والأفراح وفي كل المناسبات.[7]

وهناك حفلات خاصة بالحلويات والشاي، تسمى "حفلة شاي"، إذ تقدم فيها أصناف وتشكيلات فنية متنوعة من الحلويات بمعية الشاي بنكهة "النعناع" أو "الشيبة" أو العطرشة المقدمة على صوان دائرية ومزخرفة، يتوسطها البراد المغربي ضمن تشكيلة أوان خاصة من كؤوس وأطباق مزخرفة بشكل جمالي متناسق، غالباً من الزجاج أو الفخار أو من معادن الحديد والفضة والنحاس.

Moroccan cuisine has long been one of the most

diverse cuisine in the world. This is due to

Morocco's interaction with the outside world for

centuries. Moroccan cuisine is a mix of Amazigh,

Arab, Maghreb, Middle Eastern,

Mediterranean and African cuisine.




alkouzina Popular Posts

ALKOUZINA Archive

ALKOUZINA Pages