"🚪🌍 استكشاف المعبر الضيق: رحلة عبر أحد أخطر الممرات في العالم! 🌟📽️ #وثائقي #ناشيونال_جيوغرافيك #

الاثنين، 26 مارس 2018

Jamaican Jerk Chicken

The best jerk recipe we've ever tasted is fragrant, fiery hot and smoky all at once.
Email is not displaying correctly? View it in your browser.

The Dish

Food & Wine
March 26, 2018

Jamaican Jerk Chicken

Jerk Chicken
The best jerk recipe we've ever tasted is fragrant, fiery hot and smoky all at once.
Read More
Jamaican Pork Stew Oven-Baked Jerk Chicken
Braised Chicken Thighs with Apples and Wild Rice The Easiest Way to Butcher a Chicken

My Chicken and Dumplings Is the Best on the Internet (No, Really)

My Chicken and Dumplings Is the Best on the Internet (No, Really)
Want to know how to make chicken and dumplings? Sit back, relax, and let the master tell you how it's done.
Read More
This Pacific Northwest Trail Isn't For Hiking, It's For Eating Delicious Dumplings Brisket-and-Mushroom Stew with Cheddar-Jalapeño Biscuits
Chicken Soup with Jasmine Rice and Ginger 5 Ways to Make a Healthier Chicken Stew
DISH 3/26 - POTTERY BARN SALE

Pottery Barn: Up to 50% Off

Shop Now
wooden spoon

17 Harry Potter Kitchen Gadgets for Muggles Who Want to Be Cooking Wizards

Read More
TIME 11 Things in Your Kitchen You Need to Throw Away Now (tout)

11 Things in Your Kitchen You Need to Throw Away Now 

Read More
This New, Affordable Chef's Knife Has a Cool Feature We've Never Seen Before

This New, Affordable Chef's Knife Has a Cool Feature We've Never Seen Before

Read More
Should You Wash Chicken Before Cooking It? This Is What Ina Garten Says

Should You Wash Chicken Before Cooking It? This Is What Ina Garten Says

Read More
Aud Dev Mar 2018: Feast on Holland America Line culinary tours in Europe

Feast on Holland America Line culinary tours in Europe

Holland America Line guests now have an array of exciting new ways to explore their passion for cuisine when cruising through Europe. On specially curated FOOD & WINE EXC Tours™ (shore excursions), guests can devour destinations like never before.
Learn More
Aud Dev Mar 2018: Museum of Food and Drink's Spring Gala Tickets on Sale Now

Museum of Food and Drink's Spring Gala Tickets on Sale Now

Hosted by Anne Burrell, this year's benefit will feature a dinner prepared by New York rising stars and culinary leaders.
Buy Tickets

This email was sent to kimo.sahimo.kitchen@blogger.com because you indicated your interests in receiving
news and updates from Time Inc. Affluent Media Group.

Time Inc. Affluent Media Group Customer Service Department
P.O Box 62710 | Tampa, FL 33662-7108

©2018 Time Inc. Affluent Media Group. Food & Wine is a trademark of Time Inc.
Affluent Media Group, registered in the U.S. and other countries. All rights reserved.


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

ALKOUZINA Featured post

#wristwatch #watchcollection # WatchOfTheDay #luxurywatches #watchlove...

Recipes | The Guardian

تغذية لكل العائلة

Food & drink | The Guardian

Hotelier Middle East News, Hospitality Industry News, UAE, Dubai Hotelier Directory - front-of-house

Hotelier Middle East News, Hospitality Industry News, UAE, Dubai Hotelier Directory - food-beverage

المطبخ المغربي

انضم المطبخ المغربي إلى قائمة التراث العالمي لمظمة اليونسكو من خلال حمية البحر الأبيض المتوسط الصحية، بالإشتراك مع إسبانيا – اليونان – إيطاليا – البرتغال وقبرص و كرواتيا،[1] فهو من بين المطابخ الشمال إفريقية والعربيّة والمتوسطية الجديرة بالمعرفة، التي تشتهر بأطباقها الجميلة ذات نّكهة خاصة، ويعتبر المطبخ المغربي من أكثر المطابخ تنوعا فيالعالم، ساعده في ذلك أنه مزيج من المطبخ المغاربي والمشرقي والأمازيغي والعربي والإفريقي والمتوسطي والأندلسي والصحراوي كما تأثر وأثر في المطبخ الأوربي في الفترات الحديثة. إذ يتوفر على خاصيات غذائية متميزة وغنية في هذا الإطار، منها اعتماد زيت الزيتون كمادة غذائية أساسية بالإضافة إلى توفره على شجر الأرغان واعتماد الخضروات والفواكه الجافةوالشاي في النظام الغذائي اليومي المنتمي لمواصفات حمية البحر الأبيض المتوسط. حيث يصنف من قبل بعض الإختصاصيين الأول عربياً وإفريقياً[2] والثالث عالميا.[3] [4][5]

وتأتي الحلويات كموضع زينة التاج على حلقة المطبخ المغربي، فتحضيرها له طابع وأسلوب خاص في فن الطبخ،[6] وجل الاستخدام في فن صناعة الحلويات يكون من مادة اللوز والجوز و فستق العبيد ثم الشكولاطة وبعض البذور خاصة اليانسون والسمسم وبذور الكتان وتتنوع الأصناف والأشكال، مثل (كعب الغزال ـ الغريبة ـ الشباكية ـ البريوات).

وتناول الحلويات في المغرب له طقوس معينة فمن "إتيكيت" الترحيب، والتعبير عن الكرم، أن تدار كؤوس الشاي متبوعة بتشكيلة متنوعة من الحلويات المغربية التقليدية اللذيدة التي تحضر في الأعياد والأفراح وفي كل المناسبات.[7]

وهناك حفلات خاصة بالحلويات والشاي، تسمى "حفلة شاي"، إذ تقدم فيها أصناف وتشكيلات فنية متنوعة من الحلويات بمعية الشاي بنكهة "النعناع" أو "الشيبة" أو العطرشة المقدمة على صوان دائرية ومزخرفة، يتوسطها البراد المغربي ضمن تشكيلة أوان خاصة من كؤوس وأطباق مزخرفة بشكل جمالي متناسق، غالباً من الزجاج أو الفخار أو من معادن الحديد والفضة والنحاس.

Moroccan cuisine has long been one of the most

diverse cuisine in the world. This is due to

Morocco's interaction with the outside world for

centuries. Moroccan cuisine is a mix of Amazigh,

Arab, Maghreb, Middle Eastern,

Mediterranean and African cuisine.




alkouzina Popular Posts

ALKOUZINA Archive

ALKOUZINA Pages