"🚪🌍 استكشاف المعبر الضيق: رحلة عبر أحد أخطر الممرات في العالم! 🌟📽️ #وثائقي #ناشيونال_جيوغرافيك #

الخميس، 22 مارس 2018

Masa's Meat Menu Is Overpriced and Underwhelming

All the food news you need to know today, from the latest New York restaurant openings to interviews with the nation's most inventive chefs.
March 22, 2018
Follow Us on Facebook
What to Read Today
At Tetsu Basement, Masa's Meat Menu Is Overpriced and Underwhelming

Our restaurant critic finds a sushi master's new omakase counter needs some work.

Pino Luongo, the Dark Prince of Italian Cuisine, Conjures Up His '90s-Era Megahit Coco Pazzo in Soho

Still pazzo after all these years.

A Restaurant at Another Trump Hotel Is Closing

Employees say sales have dropped by as much as 40 percent in recent months.

More Than a Dozen Whole Foods Execs Have Reportedly Bailed Under Amazon

"Culturally it's been a rough start."

A Suggestion From the Strategist:
Madesmart 6 Compartment Cutlery Tray
"I like the molded-plastic type of organizers because they're easy to clean, and they can contain crumbs."

Congress Introduces Legislation to Ensure Restaurants Can't Take Servers' Tip Money

A provision to the spending bill would clarify the Labor Department's tip-pooling rule.

East Village Staple Three of Cups Will Close at the End of the Month

It looks like Emmy Squared is taking its spot.

Why Is Domino's Threatening a YouTuber?

He restored one of its futuristic delivery cars, and now the franchisee wants it back.

Get Ready for McWagyu

McDonald's unleashes a (slightly) fancy new burger in Australia.

Chelsea Market Could Become a Global Chain

Expect at least two new locations to be announced before the end of the year.

 

REACH THE RIGHT ONLINE AUDIENCE WITH US
For advertising information on e-mail newsletters please contact AdOps@nymag.com
This email was sent to kimo.sahimo.kitchen@blogger.com.

 
  subscribe | grubstreet.com | unsubscribe | privacy policy | nymag.com  | manage preferences 

 
  Copyright © 2018, All rights reserved
New York Media LLC
75 Varick St.
New York, NY 10013

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

ALKOUZINA Featured post

#wristwatch #watchcollection # WatchOfTheDay #luxurywatches #watchlove...

Recipes | The Guardian

تغذية لكل العائلة

Food & drink | The Guardian

Hotelier Middle East News, Hospitality Industry News, UAE, Dubai Hotelier Directory - front-of-house

Hotelier Middle East News, Hospitality Industry News, UAE, Dubai Hotelier Directory - food-beverage

المطبخ المغربي

انضم المطبخ المغربي إلى قائمة التراث العالمي لمظمة اليونسكو من خلال حمية البحر الأبيض المتوسط الصحية، بالإشتراك مع إسبانيا – اليونان – إيطاليا – البرتغال وقبرص و كرواتيا،[1] فهو من بين المطابخ الشمال إفريقية والعربيّة والمتوسطية الجديرة بالمعرفة، التي تشتهر بأطباقها الجميلة ذات نّكهة خاصة، ويعتبر المطبخ المغربي من أكثر المطابخ تنوعا فيالعالم، ساعده في ذلك أنه مزيج من المطبخ المغاربي والمشرقي والأمازيغي والعربي والإفريقي والمتوسطي والأندلسي والصحراوي كما تأثر وأثر في المطبخ الأوربي في الفترات الحديثة. إذ يتوفر على خاصيات غذائية متميزة وغنية في هذا الإطار، منها اعتماد زيت الزيتون كمادة غذائية أساسية بالإضافة إلى توفره على شجر الأرغان واعتماد الخضروات والفواكه الجافةوالشاي في النظام الغذائي اليومي المنتمي لمواصفات حمية البحر الأبيض المتوسط. حيث يصنف من قبل بعض الإختصاصيين الأول عربياً وإفريقياً[2] والثالث عالميا.[3] [4][5]

وتأتي الحلويات كموضع زينة التاج على حلقة المطبخ المغربي، فتحضيرها له طابع وأسلوب خاص في فن الطبخ،[6] وجل الاستخدام في فن صناعة الحلويات يكون من مادة اللوز والجوز و فستق العبيد ثم الشكولاطة وبعض البذور خاصة اليانسون والسمسم وبذور الكتان وتتنوع الأصناف والأشكال، مثل (كعب الغزال ـ الغريبة ـ الشباكية ـ البريوات).

وتناول الحلويات في المغرب له طقوس معينة فمن "إتيكيت" الترحيب، والتعبير عن الكرم، أن تدار كؤوس الشاي متبوعة بتشكيلة متنوعة من الحلويات المغربية التقليدية اللذيدة التي تحضر في الأعياد والأفراح وفي كل المناسبات.[7]

وهناك حفلات خاصة بالحلويات والشاي، تسمى "حفلة شاي"، إذ تقدم فيها أصناف وتشكيلات فنية متنوعة من الحلويات بمعية الشاي بنكهة "النعناع" أو "الشيبة" أو العطرشة المقدمة على صوان دائرية ومزخرفة، يتوسطها البراد المغربي ضمن تشكيلة أوان خاصة من كؤوس وأطباق مزخرفة بشكل جمالي متناسق، غالباً من الزجاج أو الفخار أو من معادن الحديد والفضة والنحاس.

Moroccan cuisine has long been one of the most

diverse cuisine in the world. This is due to

Morocco's interaction with the outside world for

centuries. Moroccan cuisine is a mix of Amazigh,

Arab, Maghreb, Middle Eastern,

Mediterranean and African cuisine.




alkouzina Popular Posts

ALKOUZINA Archive

ALKOUZINA Pages