الأحد، 18 مارس 2018

Best Fried Chicken

Innovative chefs across the country understand the innate appeal of the homey, crunchy, juicy dish.
Email is not displaying correctly? View it in your browser.

The Dish

Food & Wine
March 18, 2018

Best Fried Chicken

science behind fried chicken
Innovative chefs across the country understand the innate appeal of the homey, crunchy, juicy dish.
Read More
The Giant Fried Chicken Sandwich NYC's Chefs Are Eating 5 Ways to Make Oven-Fried Chicken
Some of the South's Best Fried Chicken Is Served from a Gas Station 6 Ways to Flavor the Brine for Fried Chicken

Southern Comfort Food

Southern Comfort Food
From classic fried chicken to sweet potato casserole, here are incredible Southern recipes.
Read More
Corn and Shrimp Chowder with Mashed Potatoes 8 Easy Casseroles for a Crowd
Forget Pulled Pork, We're All About Pulled Chicken in Our BBQ Sandwich Skillet Cornbread
DISH 3/18 - NORDSTROM SALE

Nordstrom: Up to 40% Off

Shop More
anthony bourdain hungry ghosts pre order

All the Things You're Doing Wrong When You Travel, According to Anthony Bourdain 

Read More
10 Chefs Who Make Their Restaurants Happier, Healthier Places to Work

10 Chefs Who Make Their Restaurants Happier, Healthier Places to Work

Read More
The Most Popular Recipes on Pinterest That People Actually Use

The Most Popular Recipes on Pinterest That People Actually Use

Read More
Le Creuset Launches Stainless Steel Cookware Set

Le Creuset Launches Stainless Steel Cookware Set

Read More
Aud Dev Mar 2018: 40 Photos That Changed the Way We Eat

40 Photos That Changed the Way We Eat

As part of a yearlong celebration of F&W's 40th anniversary, we've gathered 40 milestone moments in food photography. Some of these photos sparked dining trends and some even changed the course of history.
Check them out!
FW

$10,000 Could Be Yours

Enter for a chance to win $10,000 for the ultimate gourmet getaway.
Enter Now!

This email was sent to kimo.sahimo.kitchen@blogger.com because you indicated your interests in receiving
news and updates from Time Inc. Affluent Media Group.

Time Inc. Affluent Media Group Customer Service Department
P.O Box 62710 | Tampa, FL 33662-7108

©2018 Time Inc. Affluent Media Group. Food & Wine is a trademark of Time Inc.
Affluent Media Group, registered in the U.S. and other countries. All rights reserved.


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

ALKOUZINA Featured post

الأرض المجوفة: أسرار وعجائب عالمنا الداخلي

#العالم_الداخلي #لغز_الأرض_المجوفة #استكشاف_الأرض #الكوكب_الداخلي #الغموض_الأرضي #رحلة_الاكتشاف #علوم_الأرض #الجيولوجيا #البحث_العلمي #العلم...

Recipes | The Guardian

تغذية لكل العائلة

Food & drink | The Guardian

Hotelier Middle East News, Hospitality Industry News, UAE, Dubai Hotelier Directory - front-of-house

Hotelier Middle East News, Hospitality Industry News, UAE, Dubai Hotelier Directory - food-beverage

المطبخ المغربي

انضم المطبخ المغربي إلى قائمة التراث العالمي لمظمة اليونسكو من خلال حمية البحر الأبيض المتوسط الصحية، بالإشتراك مع إسبانيا – اليونان – إيطاليا – البرتغال وقبرص و كرواتيا،[1] فهو من بين المطابخ الشمال إفريقية والعربيّة والمتوسطية الجديرة بالمعرفة، التي تشتهر بأطباقها الجميلة ذات نّكهة خاصة، ويعتبر المطبخ المغربي من أكثر المطابخ تنوعا فيالعالم، ساعده في ذلك أنه مزيج من المطبخ المغاربي والمشرقي والأمازيغي والعربي والإفريقي والمتوسطي والأندلسي والصحراوي كما تأثر وأثر في المطبخ الأوربي في الفترات الحديثة. إذ يتوفر على خاصيات غذائية متميزة وغنية في هذا الإطار، منها اعتماد زيت الزيتون كمادة غذائية أساسية بالإضافة إلى توفره على شجر الأرغان واعتماد الخضروات والفواكه الجافةوالشاي في النظام الغذائي اليومي المنتمي لمواصفات حمية البحر الأبيض المتوسط. حيث يصنف من قبل بعض الإختصاصيين الأول عربياً وإفريقياً[2] والثالث عالميا.[3] [4][5]

وتأتي الحلويات كموضع زينة التاج على حلقة المطبخ المغربي، فتحضيرها له طابع وأسلوب خاص في فن الطبخ،[6] وجل الاستخدام في فن صناعة الحلويات يكون من مادة اللوز والجوز و فستق العبيد ثم الشكولاطة وبعض البذور خاصة اليانسون والسمسم وبذور الكتان وتتنوع الأصناف والأشكال، مثل (كعب الغزال ـ الغريبة ـ الشباكية ـ البريوات).

وتناول الحلويات في المغرب له طقوس معينة فمن "إتيكيت" الترحيب، والتعبير عن الكرم، أن تدار كؤوس الشاي متبوعة بتشكيلة متنوعة من الحلويات المغربية التقليدية اللذيدة التي تحضر في الأعياد والأفراح وفي كل المناسبات.[7]

وهناك حفلات خاصة بالحلويات والشاي، تسمى "حفلة شاي"، إذ تقدم فيها أصناف وتشكيلات فنية متنوعة من الحلويات بمعية الشاي بنكهة "النعناع" أو "الشيبة" أو العطرشة المقدمة على صوان دائرية ومزخرفة، يتوسطها البراد المغربي ضمن تشكيلة أوان خاصة من كؤوس وأطباق مزخرفة بشكل جمالي متناسق، غالباً من الزجاج أو الفخار أو من معادن الحديد والفضة والنحاس.

Moroccan cuisine has long been one of the most

diverse cuisine in the world. This is due to

Morocco's interaction with the outside world for

centuries. Moroccan cuisine is a mix of Amazigh,

Arab, Maghreb, Middle Eastern,

Mediterranean and African cuisine.




alkouzina Popular Posts

ALKOUZINA Archive

ALKOUZINA Pages