"🚪🌍 استكشاف المعبر الضيق: رحلة عبر أحد أخطر الممرات في العالم! 🌟📽️ #وثائقي #ناشيونال_جيوغرافيك #

الثلاثاء، 3 أبريل 2018

A Special Food and Cooking Newsletter for You

 

We've teamed up with our friends at The Strategist to bring you a special collection of food-minded stories and shopping picks.
View in browser
Like Follow Follow Follow
 

Hello, and welcome to a special newsletter from The Strategist and Grub Street! We've rounded up our best food and cooking stories and compiled them into one easy to read (and shop) email. And you can receive even more great shopping picks, editor recommendations, and exclusive discounts by signing up for The Strategist's newsletter. Enjoy!

 
 
 
TOP STORIES FROM THE STRATEGIST AND GRUB STREET
 
The Strategist: The Best Dupes for Alice Waters's Hand-Forged Egg Spoon

The $250 hand-forged egg spoon is sold out, so here are some other tools you can use to cook eggs over an open fire.

Grub Street: The Last Conversation You'll Ever Need to Have About Eating Right

Mark Bittman and doctor David L. Katz patiently answer pretty much every question we could think of about healthy food.

Strategist Shopping Pick:
Kim Seybert 12-Piece Zodiac Cocktail Napkin Set

Embroidered linen napkins for your next cocktail hour (that would also make a lovely gift), now half off.

The Strategist: What's the Best Coffee Maker?

We talked to 11 coffee snobs about what automatic coffee makers they would use at home.

Grub Street: The Best of New York Eating 2018

This year's list of all the best new things to eat includes a hippie-grandma pizza, sous-vide Roman ribs, and an inexplicably delicious whole head of cauliflower.

Strategist Shopping Pick:
Le Creuset Stoneware French Press

A handsome ceramic French press that retains heat better than a glass version.

The Strategist: The Best Bartending Guides and Cocktail Books, According to Bartenders

Learn to make cocktails as well as you drink them.

Grub Street: Smitten Kitchen's Deb Perelman Knows Drinks Taste Better After the Kids Are in Bed

"We brought over the Champagne that we hadn't got to the night before and … got to it."

Strategist Shopping Pick:
Aveda Hand Relief Moisturizing Cream

It's the favorite hand cream of Deb Perelman, who keeps a bottle by every sink, in all her bags, and gives it as a gift.

Email not displaying correctly? Click here to view in your browser

This email was sent to kimo.sahimo.kitchen@blogger.com
subscribe | unsubscribe | privacy policy | thestrategist.com  | update preferences 

More Ways to Follow The Strategist:
Facebook / Twitter / Instagram

Copyright © 2018, All rights reserved
New York Media LLC | 75 Varick St. | New York, NY 10013

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

ALKOUZINA Featured post

#wristwatch #watchcollection # WatchOfTheDay #luxurywatches #watchlove...

Recipes | The Guardian

تغذية لكل العائلة

Food & drink | The Guardian

Hotelier Middle East News, Hospitality Industry News, UAE, Dubai Hotelier Directory - front-of-house

Hotelier Middle East News, Hospitality Industry News, UAE, Dubai Hotelier Directory - food-beverage

المطبخ المغربي

انضم المطبخ المغربي إلى قائمة التراث العالمي لمظمة اليونسكو من خلال حمية البحر الأبيض المتوسط الصحية، بالإشتراك مع إسبانيا – اليونان – إيطاليا – البرتغال وقبرص و كرواتيا،[1] فهو من بين المطابخ الشمال إفريقية والعربيّة والمتوسطية الجديرة بالمعرفة، التي تشتهر بأطباقها الجميلة ذات نّكهة خاصة، ويعتبر المطبخ المغربي من أكثر المطابخ تنوعا فيالعالم، ساعده في ذلك أنه مزيج من المطبخ المغاربي والمشرقي والأمازيغي والعربي والإفريقي والمتوسطي والأندلسي والصحراوي كما تأثر وأثر في المطبخ الأوربي في الفترات الحديثة. إذ يتوفر على خاصيات غذائية متميزة وغنية في هذا الإطار، منها اعتماد زيت الزيتون كمادة غذائية أساسية بالإضافة إلى توفره على شجر الأرغان واعتماد الخضروات والفواكه الجافةوالشاي في النظام الغذائي اليومي المنتمي لمواصفات حمية البحر الأبيض المتوسط. حيث يصنف من قبل بعض الإختصاصيين الأول عربياً وإفريقياً[2] والثالث عالميا.[3] [4][5]

وتأتي الحلويات كموضع زينة التاج على حلقة المطبخ المغربي، فتحضيرها له طابع وأسلوب خاص في فن الطبخ،[6] وجل الاستخدام في فن صناعة الحلويات يكون من مادة اللوز والجوز و فستق العبيد ثم الشكولاطة وبعض البذور خاصة اليانسون والسمسم وبذور الكتان وتتنوع الأصناف والأشكال، مثل (كعب الغزال ـ الغريبة ـ الشباكية ـ البريوات).

وتناول الحلويات في المغرب له طقوس معينة فمن "إتيكيت" الترحيب، والتعبير عن الكرم، أن تدار كؤوس الشاي متبوعة بتشكيلة متنوعة من الحلويات المغربية التقليدية اللذيدة التي تحضر في الأعياد والأفراح وفي كل المناسبات.[7]

وهناك حفلات خاصة بالحلويات والشاي، تسمى "حفلة شاي"، إذ تقدم فيها أصناف وتشكيلات فنية متنوعة من الحلويات بمعية الشاي بنكهة "النعناع" أو "الشيبة" أو العطرشة المقدمة على صوان دائرية ومزخرفة، يتوسطها البراد المغربي ضمن تشكيلة أوان خاصة من كؤوس وأطباق مزخرفة بشكل جمالي متناسق، غالباً من الزجاج أو الفخار أو من معادن الحديد والفضة والنحاس.

Moroccan cuisine has long been one of the most

diverse cuisine in the world. This is due to

Morocco's interaction with the outside world for

centuries. Moroccan cuisine is a mix of Amazigh,

Arab, Maghreb, Middle Eastern,

Mediterranean and African cuisine.




alkouzina Popular Posts

ALKOUZINA Archive

ALKOUZINA Pages