"🚪🌍 استكشاف المعبر الضيق: رحلة عبر أحد أخطر الممرات في العالم! 🌟📽️ #وثائقي #ناشيونال_جيوغرافيك #

الثلاثاء، 2 يناير 2018

Welcome to Food & Wine

Email not displaying correctly?
View it in your browser.
 
January 2, 2018

Welcome to Food & Wine!

Dear Kouzinadiali,

Thank you for signing up to receive free newsletters and special offers from Food & Wine. Be sure to add Food & Wine to your email address book, so these delicious offers don’t end up in your spam box.

You have elected to receive the following:
 
  • Travel Tips
  •  
  • Food & Wine Daily
  •  
  • The Dish
  •  
  • FWx
  •    
  • The Wine List
  •  
  • TOP 10
  •  

    We're thrilled to have you as an exclusive member of our newsletter network, and hope you will enjoy access to unique Food & Wine content and offers sent directly to your inbox. Check out some of our content now:

    NEED MORE INSPIRATION?

    World's Best Restaurant Views

    Food & Wine
    FOLLOW Facebook Twitter Pinterest Instagram
    This e-mail was sent to kimo.sahimo.kitchen@blogger.com, because you indicated your interest in receiving news and updates from Time Inc. Affluent Media Group. If you no longer wish to receive emails similar to these, please follow the unsubscribe link above.

    Time Inc. Affluent Media Group Customer Service Department
    P.O. Box 62160 | Tampa, FL 33662-2160

    © 2018 Time Inc. Affluent Media Group. FOOD & WINE is a trademark of Time Inc. Affluent Media Group, registered in the U.S. and other countries. All rights reserved.

    ليست هناك تعليقات:

    إرسال تعليق

    ALKOUZINA Featured post

    #wristwatch #watchcollection # WatchOfTheDay #luxurywatches #watchlove...

    Recipes | The Guardian

    تغذية لكل العائلة

    Food & drink | The Guardian

    Hotelier Middle East News, Hospitality Industry News, UAE, Dubai Hotelier Directory - front-of-house

    Hotelier Middle East News, Hospitality Industry News, UAE, Dubai Hotelier Directory - food-beverage

    المطبخ المغربي

    انضم المطبخ المغربي إلى قائمة التراث العالمي لمظمة اليونسكو من خلال حمية البحر الأبيض المتوسط الصحية، بالإشتراك مع إسبانيا – اليونان – إيطاليا – البرتغال وقبرص و كرواتيا،[1] فهو من بين المطابخ الشمال إفريقية والعربيّة والمتوسطية الجديرة بالمعرفة، التي تشتهر بأطباقها الجميلة ذات نّكهة خاصة، ويعتبر المطبخ المغربي من أكثر المطابخ تنوعا فيالعالم، ساعده في ذلك أنه مزيج من المطبخ المغاربي والمشرقي والأمازيغي والعربي والإفريقي والمتوسطي والأندلسي والصحراوي كما تأثر وأثر في المطبخ الأوربي في الفترات الحديثة. إذ يتوفر على خاصيات غذائية متميزة وغنية في هذا الإطار، منها اعتماد زيت الزيتون كمادة غذائية أساسية بالإضافة إلى توفره على شجر الأرغان واعتماد الخضروات والفواكه الجافةوالشاي في النظام الغذائي اليومي المنتمي لمواصفات حمية البحر الأبيض المتوسط. حيث يصنف من قبل بعض الإختصاصيين الأول عربياً وإفريقياً[2] والثالث عالميا.[3] [4][5]

    وتأتي الحلويات كموضع زينة التاج على حلقة المطبخ المغربي، فتحضيرها له طابع وأسلوب خاص في فن الطبخ،[6] وجل الاستخدام في فن صناعة الحلويات يكون من مادة اللوز والجوز و فستق العبيد ثم الشكولاطة وبعض البذور خاصة اليانسون والسمسم وبذور الكتان وتتنوع الأصناف والأشكال، مثل (كعب الغزال ـ الغريبة ـ الشباكية ـ البريوات).

    وتناول الحلويات في المغرب له طقوس معينة فمن "إتيكيت" الترحيب، والتعبير عن الكرم، أن تدار كؤوس الشاي متبوعة بتشكيلة متنوعة من الحلويات المغربية التقليدية اللذيدة التي تحضر في الأعياد والأفراح وفي كل المناسبات.[7]

    وهناك حفلات خاصة بالحلويات والشاي، تسمى "حفلة شاي"، إذ تقدم فيها أصناف وتشكيلات فنية متنوعة من الحلويات بمعية الشاي بنكهة "النعناع" أو "الشيبة" أو العطرشة المقدمة على صوان دائرية ومزخرفة، يتوسطها البراد المغربي ضمن تشكيلة أوان خاصة من كؤوس وأطباق مزخرفة بشكل جمالي متناسق، غالباً من الزجاج أو الفخار أو من معادن الحديد والفضة والنحاس.

    Moroccan cuisine has long been one of the most

    diverse cuisine in the world. This is due to

    Morocco's interaction with the outside world for

    centuries. Moroccan cuisine is a mix of Amazigh,

    Arab, Maghreb, Middle Eastern,

    Mediterranean and African cuisine.




    alkouzina Popular Posts

    ALKOUZINA Archive

    ALKOUZINA Pages