"🚪🌍 استكشاف المعبر الضيق: رحلة عبر أحد أخطر الممرات في العالم! 🌟📽️ #وثائقي #ناشيونال_جيوغرافيك #

السبت، 13 أكتوبر 2018

7 Ways to Reduce Food Waste

Sisters Irene and Margaret Li adapt their restaurant waste-saving strategies for the home kitchen.
Email is not displaying correctly? View it in your browser.

FWx

Food & Wine
October 13, 2018
Hickory Ridge Farm, Virginia

The 25 Best Pumpkin Patches in the U.S.

Read More
The Fight for $15 Heats Up This Week with More Fast-Food Protests

The Fight for $15 Heats Up This Week with More Fast-Food Protests

Read More
Drill attachment to gut a pumpkin

5 Pumpkin Carving Tools You Can Order on Amazon and Get Right Away

Read More
The World's Youngest Male Billionaire Is a 25-Year Old Model With a Massive Salmon Fishing Fortune and a Dog That Rides Jet Skis

The World's Youngest Male Billionaire Is a 25-Year Old Model With a Massive Salmon Fishing Fortune and a Dog That Rides Jet Skis

Read More
7 Ways to Reduce Food Waste From the Chefs Behind Boston's Mei Mei

7 Ways to Reduce Food Waste From the Chefs Behind Boston's Mei Mei

Read More
Brad Paisley and His Wife Kimberly Plan to Open a Grocery Store Where Everything Is Free

Brad Paisley and His Wife Kimberly Plan to Open a Grocery Store Where Everything Is Free

Read More
Celebrity Chef Sandra Lee Opens Up about Her Cancer Journey—and Her Shocking New Documentary

Celebrity Chef Sandra Lee Opens Up about Her Cancer Journey—and Her Shocking New Documentary

Read More
What to Expect from 'Anthony Bourdain Parts Unknown' in Indonesia

What to Expect from 'Anthony Bourdain Parts Unknown' in Indonesia

Read More
LaCroix Denies Allegations That It's Not 'All Natural'

LaCroix Denies Allegations That It's Not 'All Natural'

Read More
You've Been Putting Ketchup on Your Burgers All Wrong

You've Been Putting Ketchup on Your Burgers All Wrong

Read More
The Future of Delivery May Turn the Idea of a 'Restaurant' on Its Head 

The Future of Delivery May Turn the Idea of a 'Restaurant' on Its Head 

Read More
Aud Dev Oct 2018: The 25 Most Important Bourbons Ever Made

The 25 Most Important Bourbons Ever Made

Arguably the most talked-about, most obsessed-over and most in-demand spirit in the world.
Check them out!
Aud Dev Oct 2018: The 40 Best-Ever Recipes from Food & Wine

The 40 Best-Ever Recipes from Food & Wine

Join us during our new morning show with Justin Chapple featuring genius ideas in cooking, travel, entertainment, and more! Streaming every Thursday at 11 on Facebook, Twitter and YouTube.
See You Then!

This email was sent to kimo.sahimo.kitchen@blogger.com because you indicated your interest in receiving
news and updates from Meredith Corporation Allrecipes Food Group.

If you no longer wish to receive emails similar to these, please follow the unsubscribe link above.

©2018 Meredith Corporation Allrecipes Food Group. All rights reserved.


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

ALKOUZINA Featured post

#wristwatch #watchcollection # WatchOfTheDay #luxurywatches #watchlove...

Recipes | The Guardian

تغذية لكل العائلة

Food & drink | The Guardian

Hotelier Middle East News, Hospitality Industry News, UAE, Dubai Hotelier Directory - front-of-house

Hotelier Middle East News, Hospitality Industry News, UAE, Dubai Hotelier Directory - food-beverage

المطبخ المغربي

انضم المطبخ المغربي إلى قائمة التراث العالمي لمظمة اليونسكو من خلال حمية البحر الأبيض المتوسط الصحية، بالإشتراك مع إسبانيا – اليونان – إيطاليا – البرتغال وقبرص و كرواتيا،[1] فهو من بين المطابخ الشمال إفريقية والعربيّة والمتوسطية الجديرة بالمعرفة، التي تشتهر بأطباقها الجميلة ذات نّكهة خاصة، ويعتبر المطبخ المغربي من أكثر المطابخ تنوعا فيالعالم، ساعده في ذلك أنه مزيج من المطبخ المغاربي والمشرقي والأمازيغي والعربي والإفريقي والمتوسطي والأندلسي والصحراوي كما تأثر وأثر في المطبخ الأوربي في الفترات الحديثة. إذ يتوفر على خاصيات غذائية متميزة وغنية في هذا الإطار، منها اعتماد زيت الزيتون كمادة غذائية أساسية بالإضافة إلى توفره على شجر الأرغان واعتماد الخضروات والفواكه الجافةوالشاي في النظام الغذائي اليومي المنتمي لمواصفات حمية البحر الأبيض المتوسط. حيث يصنف من قبل بعض الإختصاصيين الأول عربياً وإفريقياً[2] والثالث عالميا.[3] [4][5]

وتأتي الحلويات كموضع زينة التاج على حلقة المطبخ المغربي، فتحضيرها له طابع وأسلوب خاص في فن الطبخ،[6] وجل الاستخدام في فن صناعة الحلويات يكون من مادة اللوز والجوز و فستق العبيد ثم الشكولاطة وبعض البذور خاصة اليانسون والسمسم وبذور الكتان وتتنوع الأصناف والأشكال، مثل (كعب الغزال ـ الغريبة ـ الشباكية ـ البريوات).

وتناول الحلويات في المغرب له طقوس معينة فمن "إتيكيت" الترحيب، والتعبير عن الكرم، أن تدار كؤوس الشاي متبوعة بتشكيلة متنوعة من الحلويات المغربية التقليدية اللذيدة التي تحضر في الأعياد والأفراح وفي كل المناسبات.[7]

وهناك حفلات خاصة بالحلويات والشاي، تسمى "حفلة شاي"، إذ تقدم فيها أصناف وتشكيلات فنية متنوعة من الحلويات بمعية الشاي بنكهة "النعناع" أو "الشيبة" أو العطرشة المقدمة على صوان دائرية ومزخرفة، يتوسطها البراد المغربي ضمن تشكيلة أوان خاصة من كؤوس وأطباق مزخرفة بشكل جمالي متناسق، غالباً من الزجاج أو الفخار أو من معادن الحديد والفضة والنحاس.

Moroccan cuisine has long been one of the most

diverse cuisine in the world. This is due to

Morocco's interaction with the outside world for

centuries. Moroccan cuisine is a mix of Amazigh,

Arab, Maghreb, Middle Eastern,

Mediterranean and African cuisine.




alkouzina Popular Posts

ALKOUZINA Archive

ALKOUZINA Pages