الثلاثاء، 16 أكتوبر 2018

Fall Cocktails

Seasonal ingredients like cranberries and apples pair beautifully with ginger beer, white wine and hard cider.
Email is not displaying correctly? View it in your browser.

The Wine List

Food & Wine
October 16, 2018
Fresh Fall Cocktails

Fall Cocktails

Read More
Pappy Van Winkle Season Is Nearly Upon Us

Pappy Van Winkle Season Is Nearly Upon Us

Read More
Sweet Vermouth Shouldn't Just Be a Supporting Player

Sweet Vermouth Shouldn't Just Be a Supporting Player

Read More
The Art of Throwing Cocktails Makes a Comeback

The Art of Throwing Cocktails Makes a Comeback

Read More
The Biggest Japanese Whisky Producer Launches a Vodka and Gin

The Biggest Japanese Whisky Producer Launches a Vodka and Gin

Read More
The Washington Capitals Home Opener Will Feature New Pour-Your-Own-Beer Stations

The Washington Capitals Home Opener Will Feature New Pour-Your-Own-Beer Stations

Read More
Forget Pumpkin Spice: Here's the Sweet Potato Cocktail You Need For Fall

Forget Pumpkin Spice: Here's the Sweet Potato Cocktail You Need For Fall

Read More
Here's Why Brewers Say Beer Definitely Tastes Best in the Fall

Here's Why Brewers Say Beer Definitely Tastes Best in the Fall

Read More
Japan's Craft Brewers Eye the American Market

Japan's Craft Brewers Eye the American Market

Read More
This Off-Menu Cocktail Is Like a Lighter Eggnog for Fall

This Off-Menu Cocktail Is Like a Lighter Eggnog for Fall

Read More
At the Forefront of a New Generation of Israeli Winemakers

At the Forefront of a New Generation of Israeli Winemakers

Read More
Aud Dev Oct 2018: Best Napa Valley Wineries to Visit

Best Napa Valley Wineries to Visit

The best Napa Valley wineries to visit feature a tasting room in a cave, artisanal cheese pairings, on-site sommeliers and more.
Check them out!
Aud Dev Oct 2018: The 40 Best-Ever Recipes from Food & Wine

The 40 Best-Ever Recipes from Food & Wine

Of the more than 24,000 recipes we've published since 1978, these are the ones that were so memorable, so revelatory, and so delicious!
See You Then!

This email was sent to kimo.sahimo.kitchen@blogger.com because you indicated your interest in receiving
news and updates from Meredith Corporation Allrecipes Food Group.

If you no longer wish to receive emails similar to these, please follow the unsubscribe link above.

©2018 Meredith Corporation Allrecipes Food Group. All rights reserved.


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

ALKOUZINA Featured post

الأرض المجوفة: أسرار وعجائب عالمنا الداخلي

#العالم_الداخلي #لغز_الأرض_المجوفة #استكشاف_الأرض #الكوكب_الداخلي #الغموض_الأرضي #رحلة_الاكتشاف #علوم_الأرض #الجيولوجيا #البحث_العلمي #العلم...

Recipes | The Guardian

تغذية لكل العائلة

Food & drink | The Guardian

Hotelier Middle East News, Hospitality Industry News, UAE, Dubai Hotelier Directory - front-of-house

Hotelier Middle East News, Hospitality Industry News, UAE, Dubai Hotelier Directory - food-beverage

المطبخ المغربي

انضم المطبخ المغربي إلى قائمة التراث العالمي لمظمة اليونسكو من خلال حمية البحر الأبيض المتوسط الصحية، بالإشتراك مع إسبانيا – اليونان – إيطاليا – البرتغال وقبرص و كرواتيا،[1] فهو من بين المطابخ الشمال إفريقية والعربيّة والمتوسطية الجديرة بالمعرفة، التي تشتهر بأطباقها الجميلة ذات نّكهة خاصة، ويعتبر المطبخ المغربي من أكثر المطابخ تنوعا فيالعالم، ساعده في ذلك أنه مزيج من المطبخ المغاربي والمشرقي والأمازيغي والعربي والإفريقي والمتوسطي والأندلسي والصحراوي كما تأثر وأثر في المطبخ الأوربي في الفترات الحديثة. إذ يتوفر على خاصيات غذائية متميزة وغنية في هذا الإطار، منها اعتماد زيت الزيتون كمادة غذائية أساسية بالإضافة إلى توفره على شجر الأرغان واعتماد الخضروات والفواكه الجافةوالشاي في النظام الغذائي اليومي المنتمي لمواصفات حمية البحر الأبيض المتوسط. حيث يصنف من قبل بعض الإختصاصيين الأول عربياً وإفريقياً[2] والثالث عالميا.[3] [4][5]

وتأتي الحلويات كموضع زينة التاج على حلقة المطبخ المغربي، فتحضيرها له طابع وأسلوب خاص في فن الطبخ،[6] وجل الاستخدام في فن صناعة الحلويات يكون من مادة اللوز والجوز و فستق العبيد ثم الشكولاطة وبعض البذور خاصة اليانسون والسمسم وبذور الكتان وتتنوع الأصناف والأشكال، مثل (كعب الغزال ـ الغريبة ـ الشباكية ـ البريوات).

وتناول الحلويات في المغرب له طقوس معينة فمن "إتيكيت" الترحيب، والتعبير عن الكرم، أن تدار كؤوس الشاي متبوعة بتشكيلة متنوعة من الحلويات المغربية التقليدية اللذيدة التي تحضر في الأعياد والأفراح وفي كل المناسبات.[7]

وهناك حفلات خاصة بالحلويات والشاي، تسمى "حفلة شاي"، إذ تقدم فيها أصناف وتشكيلات فنية متنوعة من الحلويات بمعية الشاي بنكهة "النعناع" أو "الشيبة" أو العطرشة المقدمة على صوان دائرية ومزخرفة، يتوسطها البراد المغربي ضمن تشكيلة أوان خاصة من كؤوس وأطباق مزخرفة بشكل جمالي متناسق، غالباً من الزجاج أو الفخار أو من معادن الحديد والفضة والنحاس.

Moroccan cuisine has long been one of the most

diverse cuisine in the world. This is due to

Morocco's interaction with the outside world for

centuries. Moroccan cuisine is a mix of Amazigh,

Arab, Maghreb, Middle Eastern,

Mediterranean and African cuisine.




alkouzina Popular Posts

ALKOUZINA Archive

ALKOUZINA Pages