الأربعاء، 17 أكتوبر 2018

Flank Steak Recipes

Lean and full of flavor, beef flank steak is a delicious cut that's perfect for marinating and grilling.
Email is not displaying correctly? View it in your browser.

The Dish

Food & Wine
October 17, 2018

Flank Steak Recipes

Cuban Flank Steak
Lean and full of flavor, beef flank steak is a delicious cut that's perfect for marinating and grilling.
Read More
Beef Tenderloin Steaks with Mushroom Sauce Flank Steak Burrito with Guacamole and Salsa
Baked Steak Lemon-Garlic-Marinated Flank Steak

Quick, Healthy Breakfasts

Oatmeal with Strawberries, Toasted Walnuts, and Skyr
From a sweet breakfast quinoa to a breakfast burrito with turkey bacon, here are quick, healthy breakfasts.
Read More
Sweet Potato Hash Browns Breakfast Quinoa
Phoenicia Diner's Breakfast Skillet Scrambled Egg and Avocado Breakfast Sandwiches
Why This Chef-Designed Knife Roll Is the Perfect Storage Tool

Why This Chef-Designed Knife Roll Is the Perfect Storage Tool

Read More
Wine List Leak Invalidates Master Sommelier Exam

Wine List Leak Invalidates Master Sommelier Exam

Read More
I Asked a Chef How to Make Better Hummus—and Got 8 Game-Changing Tips

I Asked a Chef How to Make Better Hummus—and Got 8 Game-Changing Tips

Read More
The Pie Iron Is a Midwestern Camping Power Move. Here's How to Use One

The Pie Iron Is a Midwestern Camping Power Move. Here's How to Use One

Read More
Mark Bittman Will Launch a Newsletter Next Week, and a Podcast Is on Deck

Mark Bittman Will Launch a Newsletter Next Week, and a Podcast Is on Deck

Read More
Aud Dev Oct 2018: Best Napa Valley Wineries to Visit

Best Napa Valley Wineries to Visit

The best Napa Valley wineries to visit feature a tasting room in a cave, artisanal cheese pairings, on-site sommeliers and more.
Check them out!
Aud Dev Oct 2018: The 40 Best-Ever Recipes from Food & Wine

The 40 Best-Ever Recipes from Food & Wine

Of the more than 24,000 recipes we've published since 1978, these are the ones that were so memorable, so revelatory, and so delicious!
See You Then!

This email was sent to kimo.sahimo.kitchen@blogger.com because you indicated your interest in receiving
news and updates from Meredith Corporation Allrecipes Food Group.

If you no longer wish to receive emails similar to these, please follow the unsubscribe link above.

©2018 Meredith Corporation Allrecipes Food Group. All rights reserved.


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

ALKOUZINA Featured post

الأرض المجوفة: أسرار وعجائب عالمنا الداخلي

#العالم_الداخلي #لغز_الأرض_المجوفة #استكشاف_الأرض #الكوكب_الداخلي #الغموض_الأرضي #رحلة_الاكتشاف #علوم_الأرض #الجيولوجيا #البحث_العلمي #العلم...

Recipes | The Guardian

تغذية لكل العائلة

Food & drink | The Guardian

Hotelier Middle East News, Hospitality Industry News, UAE, Dubai Hotelier Directory - front-of-house

Hotelier Middle East News, Hospitality Industry News, UAE, Dubai Hotelier Directory - food-beverage

المطبخ المغربي

انضم المطبخ المغربي إلى قائمة التراث العالمي لمظمة اليونسكو من خلال حمية البحر الأبيض المتوسط الصحية، بالإشتراك مع إسبانيا – اليونان – إيطاليا – البرتغال وقبرص و كرواتيا،[1] فهو من بين المطابخ الشمال إفريقية والعربيّة والمتوسطية الجديرة بالمعرفة، التي تشتهر بأطباقها الجميلة ذات نّكهة خاصة، ويعتبر المطبخ المغربي من أكثر المطابخ تنوعا فيالعالم، ساعده في ذلك أنه مزيج من المطبخ المغاربي والمشرقي والأمازيغي والعربي والإفريقي والمتوسطي والأندلسي والصحراوي كما تأثر وأثر في المطبخ الأوربي في الفترات الحديثة. إذ يتوفر على خاصيات غذائية متميزة وغنية في هذا الإطار، منها اعتماد زيت الزيتون كمادة غذائية أساسية بالإضافة إلى توفره على شجر الأرغان واعتماد الخضروات والفواكه الجافةوالشاي في النظام الغذائي اليومي المنتمي لمواصفات حمية البحر الأبيض المتوسط. حيث يصنف من قبل بعض الإختصاصيين الأول عربياً وإفريقياً[2] والثالث عالميا.[3] [4][5]

وتأتي الحلويات كموضع زينة التاج على حلقة المطبخ المغربي، فتحضيرها له طابع وأسلوب خاص في فن الطبخ،[6] وجل الاستخدام في فن صناعة الحلويات يكون من مادة اللوز والجوز و فستق العبيد ثم الشكولاطة وبعض البذور خاصة اليانسون والسمسم وبذور الكتان وتتنوع الأصناف والأشكال، مثل (كعب الغزال ـ الغريبة ـ الشباكية ـ البريوات).

وتناول الحلويات في المغرب له طقوس معينة فمن "إتيكيت" الترحيب، والتعبير عن الكرم، أن تدار كؤوس الشاي متبوعة بتشكيلة متنوعة من الحلويات المغربية التقليدية اللذيدة التي تحضر في الأعياد والأفراح وفي كل المناسبات.[7]

وهناك حفلات خاصة بالحلويات والشاي، تسمى "حفلة شاي"، إذ تقدم فيها أصناف وتشكيلات فنية متنوعة من الحلويات بمعية الشاي بنكهة "النعناع" أو "الشيبة" أو العطرشة المقدمة على صوان دائرية ومزخرفة، يتوسطها البراد المغربي ضمن تشكيلة أوان خاصة من كؤوس وأطباق مزخرفة بشكل جمالي متناسق، غالباً من الزجاج أو الفخار أو من معادن الحديد والفضة والنحاس.

Moroccan cuisine has long been one of the most

diverse cuisine in the world. This is due to

Morocco's interaction with the outside world for

centuries. Moroccan cuisine is a mix of Amazigh,

Arab, Maghreb, Middle Eastern,

Mediterranean and African cuisine.




alkouzina Popular Posts

ALKOUZINA Archive

ALKOUZINA Pages