السبت، 20 أكتوبر 2018

Andrew Zimmern's Best Recipes

Food & Wine The Dish
TV host and F&W contributing editor Andrew Zimmern turns dishes from his amazing travels into delicious recipes for the home cook.
Email is not displaying correctly? View it in your browser.

The Dish

Food & Wine
October 20, 2018

Andrew Zimmern's Best Recipes

Andrew Zimmern's Best Recipes (tout)
TV host and F&W contributing editor Andrew Zimmern turns dishes from his amazing travels into delicious recipes for the home cook.
Read More
Skate with Capers 
and Bread Cioppino with Mussels
Sea Bass Piccata With Fried Capers and Leeks Sautéed Lake Fish with Creamy Wild Mushrooms


6 Pantry Staples Alex Guarnaschelli Can't Live Without

6 Pantry Staples Alex Guarnaschelli Can't Live Without
At home, Alex Guarnaschelli's food is gloriously delicious thanks in part to her well-stocked pantries.
Read More
Cauliflower Steaks with Herb Salsa Verde Two-Tomato Soup with Fennel
Crunchy Baked Chicken Thighs with Grainy Mustard and Garlic Lamb Shoulder Steaks with Ratatouille
Singapore Airlines Launches the World's Longest Flight

Singapore Airlines Launches the World's Longest Flight

Read More
How Two Businesses Are Bouncing Back From California's Most Destructive Wildfire

How Two Businesses Are Bouncing Back From California's Most Destructive Wildfire

Read More
In-N-Out's 36-Year-Old Billionaire Owner Says She Will 'Not Ever Sell' the Business

In-N-Out's 36-Year-Old Billionaire Owner Says She Will 'Not Ever Sell' the Business

Read More
Taco Bell Has 'Party Packs' That Can Even Be Delivered

Taco Bell Has 'Party Packs' That Can Even Be Delivered

Read More
How Bartenders Bridge Hospitality and Political Activism

How Bartenders Bridge Hospitality and Political Activism

Read More
Aud Dev Oct 2018: The Best Burgers in the U.S.

The Best Burgers in the U.S.

A roundup of the 50 best burgers, America's quintessential comfort food.
Check them out!
Aud Dev Oct 2018: The 40 Best-Ever Recipes from Food & Wine

The 40 Best-Ever Recipes from Food & Wine

Of the more than 24,000 recipes we've published since 1978, these are the ones that were so memorable, so revelatory, and so delicious!
See You Then!

This email was sent to kimo.sahimo.kitchen@blogger.com because you indicated your interest in receiving
news and updates from Meredith Corporation Allrecipes Food Group.

If you no longer wish to receive emails similar to these, please follow the unsubscribe link above.

©2018 Meredith Corporation Allrecipes Food Group. All rights reserved.


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

ALKOUZINA Featured post

الأرض المجوفة: أسرار وعجائب عالمنا الداخلي

#العالم_الداخلي #لغز_الأرض_المجوفة #استكشاف_الأرض #الكوكب_الداخلي #الغموض_الأرضي #رحلة_الاكتشاف #علوم_الأرض #الجيولوجيا #البحث_العلمي #العلم...

Recipes | The Guardian

تغذية لكل العائلة

Food & drink | The Guardian

Hotelier Middle East News, Hospitality Industry News, UAE, Dubai Hotelier Directory - front-of-house

Hotelier Middle East News, Hospitality Industry News, UAE, Dubai Hotelier Directory - food-beverage

المطبخ المغربي

انضم المطبخ المغربي إلى قائمة التراث العالمي لمظمة اليونسكو من خلال حمية البحر الأبيض المتوسط الصحية، بالإشتراك مع إسبانيا – اليونان – إيطاليا – البرتغال وقبرص و كرواتيا،[1] فهو من بين المطابخ الشمال إفريقية والعربيّة والمتوسطية الجديرة بالمعرفة، التي تشتهر بأطباقها الجميلة ذات نّكهة خاصة، ويعتبر المطبخ المغربي من أكثر المطابخ تنوعا فيالعالم، ساعده في ذلك أنه مزيج من المطبخ المغاربي والمشرقي والأمازيغي والعربي والإفريقي والمتوسطي والأندلسي والصحراوي كما تأثر وأثر في المطبخ الأوربي في الفترات الحديثة. إذ يتوفر على خاصيات غذائية متميزة وغنية في هذا الإطار، منها اعتماد زيت الزيتون كمادة غذائية أساسية بالإضافة إلى توفره على شجر الأرغان واعتماد الخضروات والفواكه الجافةوالشاي في النظام الغذائي اليومي المنتمي لمواصفات حمية البحر الأبيض المتوسط. حيث يصنف من قبل بعض الإختصاصيين الأول عربياً وإفريقياً[2] والثالث عالميا.[3] [4][5]

وتأتي الحلويات كموضع زينة التاج على حلقة المطبخ المغربي، فتحضيرها له طابع وأسلوب خاص في فن الطبخ،[6] وجل الاستخدام في فن صناعة الحلويات يكون من مادة اللوز والجوز و فستق العبيد ثم الشكولاطة وبعض البذور خاصة اليانسون والسمسم وبذور الكتان وتتنوع الأصناف والأشكال، مثل (كعب الغزال ـ الغريبة ـ الشباكية ـ البريوات).

وتناول الحلويات في المغرب له طقوس معينة فمن "إتيكيت" الترحيب، والتعبير عن الكرم، أن تدار كؤوس الشاي متبوعة بتشكيلة متنوعة من الحلويات المغربية التقليدية اللذيدة التي تحضر في الأعياد والأفراح وفي كل المناسبات.[7]

وهناك حفلات خاصة بالحلويات والشاي، تسمى "حفلة شاي"، إذ تقدم فيها أصناف وتشكيلات فنية متنوعة من الحلويات بمعية الشاي بنكهة "النعناع" أو "الشيبة" أو العطرشة المقدمة على صوان دائرية ومزخرفة، يتوسطها البراد المغربي ضمن تشكيلة أوان خاصة من كؤوس وأطباق مزخرفة بشكل جمالي متناسق، غالباً من الزجاج أو الفخار أو من معادن الحديد والفضة والنحاس.

Moroccan cuisine has long been one of the most

diverse cuisine in the world. This is due to

Morocco's interaction with the outside world for

centuries. Moroccan cuisine is a mix of Amazigh,

Arab, Maghreb, Middle Eastern,

Mediterranean and African cuisine.




alkouzina Popular Posts

ALKOUZINA Archive

ALKOUZINA Pages